Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Luchtkussenfolie/noppenfolie

Terug
Luchtkussenfolie, Nopppen folie of bubbeltjesplastic is een ruim ingezet product. Zowel voor het omwikkelen voor bescherming van uw product of als vulmateriaal tegen stoten en schokken. Dit veelzijdige product bieden wij aan in verschillende afmetingen en grootte van noppen.

Het product wat wij inzetten wordt door Sealed Air vervaardigd en kenmerkt zich door zijn "heavy kwaliteit". Dit houdt in dat folies die worden gebruikt voor de Noppen folie/ bubbeltjesplastic bestaat uit een 70 micron folie die doormiddel van smelting / lassing op elkaar wordt gezet. De sterkere folie zorgt dat de luchtkussenfolie zich zeer goed houdt tijdens gebruik en tijdens het transport en er geen onnodige noppen stuk gaan.

Ook is onze Noppenfolie door de ontvanger geschikt om her te gebruiken en dus een tweede leven te geven.