Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Apparaten en toebehoren

Terug

Apparaten en toebehoren.

Rekwikkelfolie is een perfecte optie voor het omwikkelen van een grote stapel kartonnen dozen die op een pallet staan. Het is mogelijk om de folie handmatig af te rollen maar doormiddel van een wikkelfolie afroller is dit nog veel handiger.

Door de verstelbare handgreep kan de weerstand van het afrollen bepaald worden. Door een stevige weerstand kan er veel kracht worden gezet en kunnen de kartonnen dozen stevig omwikkeld worden. De wikkelfolie afroller is makkelijk te gebruiken en de rol past perfect op de standaard in het midden.