Luchtkussenfolie

Luchtkussenfolie

Het beschermingsproduct noppenfolie, wat ook wel luchtkussenfolie genoemd wordt, is een ruim ingezet product. De breekbare producten kunnen ingewikkeld worden met het luchtkussenfolie en dit biedt goede bescherming tijdens het verzenden van de producten.  Het luchtkussenfolie bestaat uit plastic met allemaal kleine lucht bubbeltjes en is erg stevig, er moet veel kracht op het folie worden gezet voordat de bubbeltjes knappen.

Er bestaan veel verschillende soorten luchtkussenfolie, het assortiment van 123Kartonnen Dozen biedt alleen het doorzichtige noppenfolie aan. Noppenfolie wordt vooral aangeraden om te gebruiken bij het verzenden van kleine breekbare objecten. De producten kunnen dan ingerold worden en zijn niet te groot dat ze niet meer in de kartonnen doos passen. Wanneer de producten ingewikkeld zijn worden ze beschermd tegen schokken, stoten en krassen.

Het noppenfolie wordt per rol geleverd en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De noppenfolie is 80 micron en er is een uitzondering met grotere noppen van 31,7mm per rol. De verschillende afmetingen voor het inpakken van de producten, op deze manier zijn er (bijna) altijd de geschikte afmetingen beschikbaar.