Service
Nieuwsbrief

Wijndoos


Wijndoos/ Wijnverzendozen

Een mooie en stevige wijnverzenddoos is perfect voor het verzenden van flessen wijn via de pakketpost.  De flessen moeten natuurlijk heel op locatie aankomen en om deze reden hebben de flessen extra bescherming nodig. De wijndoos bezit over een interieur waardoor de flessen niet tegen elkaar aankomen tijdens de verzending. De buitenkant van de wijnverpakking voor verzending is gemaakt van extra dik en stevig karton (dubbelgolf).

In het assortiment van 123Kartonnen Dozen zijn verschillende varianten geschikt voor het verzenden van verschillende aantal wijnflessen. Beginnend bij een wijn verzendverpakking voor 1 fles oplopend  tot 12 flessen. De buitenkant van de doos is bedrukt met een duidelijke print van wijnflessen en natuurlijk de tekst breekbaar. Op deze manier is het duidelijk dat er breekbare flessen in de kartonnen doos zitten en wordt er hopelijk voorzichtig mee om gegaan tijdens de verzending.  De doos is perfect voor een fles wijn van 750 ml, de hoogte is 380 mm, een langwerpige fles wijn past hier perfect in. Wanneer de dozen in de fles zitten is het noodzakelijk om de dozen te sluiten met tape. Idealiter kan dit gedaan worden met breekbaar tape, hierdoor is het nog duidelijker dat de doos een breekbare inhoud bevat.

Wilt u graag een luxere versie van de wijnverpakking en deze laten bedrukken kunt u ook kiezen voor een wijndoos op maat. Het team van 123Kartonnen Dozen staat voor u klaar en maakt graag vrijblijvend een offerte voor uw wensen.