Service
Nieuwsbrief

Tapedispenser


Tape dispenser

Tapedispensers zijn een absolute must bij het dichtplakken van kartonnen dozen. Door het gebruiken van een tape dispenser kan er sneller, nauwkeuriger en netter gewerkt worden. Er wordt ten alle tijden aangeraden om gebruik te maken van een tape dispenser wanneer er tape wordt gekocht.

Er zijn verschillende soorten tape dispenser op de markt, ook types waar er meerdere soorten tape via één dispenser afgerold kunnen worden. In het assortiment van 123Kartonnen Dozen zitten verschillende tape dispensers maar enkel voor één rol per dispenser. De dispenser zijn wel geschikt voor verschillende breedtes van de tape, op deze manier zal de dispenser de tape altijd perfect afrollen. De dispensers zijn geschikt voor een breedte van 50mm tapedispenser en 75 mm tapedispenser met een maximale lengte van 66 meter. Er is ook nog verschil in de kwaliteit van de dispensers, de dispensers met zware kwaliteit zijn uiteraard prijziger dan de dispensers met goede kwaliteit.

De tape dispenser werkt als volgt, de tape rol moet om het deel met de 3 punten gedrukt worden. Vervolgens het eerste stukje van de tape door het klepje aan de voorkant, zodat het over de tandjes valt aan de voorzijde. Dan kan er begonnen worden!