Service
Nieuwsbrief

Brievenbusdoos


Brievenbusdoos
Een brievenbusdoos, is zoals de naam het al zegt, is een kartonnen doosje wat perfect is voor door de brievenbus. Het is geschikt voor het versturen van kleine pakketten die perfect door de brievenbus passen, wat natuurlijk ook weer scheelt in de verzendkosten.

Brievenbusdozen zijn altijd gemaakt van een extra beschermende soort karton zodat het doosje ondanks de kleine maat toch sterk blijft. Er zijn wel altijd een aantal standaardmaten waar een brievenbusdoosje aan moet voldoen, anders past hij uiteraard niet door de brievenbus. De afmetingen zijn als volgt: 265 mm breed x 380 mm lang x 32mm dik (Let op! Dit zijn inwendige afmetingen). Het is erg belangrijk dat de doosjes niet te vol zitten want het komt soms aan op millimeter werk om het doosje door de brievenbus te laten passen.

De brievenbusdoosjes zijn verkrijgbaar in een witte en bruine kleur golfkarton. Beide bevatten een klep aan de voorzijde waardoor de doosjes makkelijk gesloten kunnen worden.  Ook is er een variant verkrijgbaar waarbij de doosjes gesloten worden door een klep met een plakstrip aan beide kanten. Alle verschillende maten zijn gemaakt van een stevige soort karton en per bundel verkrijgbaar.