Fillpak TT

Fillpak TT

Fillpak TT is een goede optie om als opvulmateriaal te gebruiken omdat het heel erg stevig is en daarom ook een goede bescherming biedt.  Het papier kan op een effectieve manier in vorm gebracht worden en is perfect voor het opvullen van lege ruimtes in een kartonnen doos. Doormiddel van een manuele papierverdeler is het mogelijk de perfecte afmetingen van het Fillpak TT te creëren waardoor het opvulmateriaal altijd de juiste afmetingen heeft.

Het Fillpak ongelaagde kraftpapier 50 grams of 70 grams wordt doormiddel van een Fillpak Manual Dispenser gevormd in een soort PaperStar waardoor het volume van het papier wordt gemaximaliseerd. De PaperStar  vormen zijn een soort papieren proppen/strengen waardoor het gemakkelijk tussen en naast de producten in de kartonnen doos geplaatst kan worden. Doormiddel van de Fillpak TT Manual Dispenser kunnen de strengen naar gewenste lengte worden afgesneden.

Kort opgesomd heeft Fillpak TT veel voordelen, door de flexibiliteit van het papier kan het in elke vorm worden gebogen om op deze manier zijn de producten perfect beschermd. De manual dispenser is een klein apparaat en kan makkelijk ergens worden opgeborgen, er is daarom niet veel ruimte nodig voor het maken van de PaperStar kartonnen opvulstrengen. Omdat het opvulmateriaal op maat gemaakt kan worden kan er zuinig mee om worden gegaan en wordt er niet veel restafval weggegooid. En tot slot is er geen training nodig voor het gebruiken van de manual dispenser, hij is zeer makkelijk in gebruik.

Heeft u nog vragen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:

  Uw naam + bedrijfsnaam

  Uw emailadres

  Uw telefoonnummer

  Terugbelverzoek

  Onderwerp

  Uw bericht

  Heeft u een vraag of vragen?​​

  Wij staan u maar al te graag te woord. Vul het contactformulier in en u ontvangt spoedig een antwoord (wij antwoorden doorgaans binnen 24 uur).