Veel gestelde vragen

Is het mogelijk om de kartonnen dozen modellen te bezichtigen?

Helaas is het niet mogelijk om de kartonnen dozen op het kantoor bij 123Kartonnen dozen te bekijken. De fysieke locatie wordt alleen gebruikt als kantoorruimte en niet als showroom. Voor onze voorraad dozen verzenden wij ook geen samples, dit gebeurt alleen als er dozen op maat worden gemaakt. (Bij grote orders kan er een uitzondering worden gemaakt).

 

Wat is de levertijd van de kartonnen dozen?

Wij streven ernaar om het standaard verpakkingsmateriaal binnen twee werkdagen bij u te leveren.

 

Wat is de betalingswijze?

De facturen worden digitaal verzonden naar het mail adres dat is gebruikt voor de bestelling. Wij versturen de factuur nadat u de bestelling hebt ontvangen, tenzij anders afgesproken. De betalingstermijn kan variëren, dit staat altijd aangegeven op de factuur. In overleg is het mogelijk om hier specifieke afspraken over te maken.

 

Is het ook mogelijk om de kartonnen dozen te bedrukken?

Bij 123Kartonnen Dozen is het voornamelijk mogelijk om kartonnen dozen uit voorraad te bestellen. Daarentegen behoren 123Bedrukte Dozen en 123Dozen op Maat ook bij het moederbedrijf ECOvation en hier is het mogelijk om de kartonnen dozen helemaal naar wens te bedrukken en op maat te maken.


Kan er korting worden gegeven op een bestelling?

Helaas is het niet mogelijk om bij voorraadorders korting te geven. Wel is het mogelijk om bij kartonnen dozen die op maat gemaakt worden een mooie prijs te maken. Hoe hoger de order hoe beter de dozen geprijsd kunnen worden.

contact

contactgegevens

Wij zijn maandag t/m vijdag geopend van 09:00 tot 17:00Inschrijven nieuwsbrief

contactformulier


Heeft u vragen of opmerkingen? Vul onderstaande formulier in.