Overlevering op kartonnen dozen

Al onze kartonnen dozen worden op maat gemaakt. Er ligt dus geen stapel kartonnen dozen op de plank waar wij exact uw aantal in de juiste afmeting vanaf kunnen halen.

Zodra wij uw bestelling ontvangen, bestellen wij kartonnen platen bij de kartonproducent. Als wij bijv. 100 platen bestellen worden er tussen de 100 en 110 geleverd. De machines van onze leveranciers lopen zo snel dat er geen exact aantal kan worden aangeleverd. Als de bestelde platen karton bij ons binnen zijn, start ons eigen productieproces. Bij de opstart kunnen altijd wat platen verloren gaan. Ook de eerste en laatste platen op de aangeleverde pallet gooien wij weg. Deze zijn vaak minder mooi ivm het kalibreren en instellen van de machine.

De overlevering van onze leverancier minus het verlies in onze eigen productie resulteren in een totaal aantal dozen dat u als klant ontvangt. Het werkelijk geleverde aantal wordt gefactureerd. Er zal dus met grote kans enige overlevering zijn. Wij maximeren dit op 10% ! Onderlevering zal zelden voorkomen.

Dit is veelvoorkomend een bijna vast gegeven in de kartonindustrie. Mocht u vragen hebben dan horen wij dat graag.

contact

contactgegevens

Wij zijn maandag t/m vijdag geopend van 09:00 tot 17:00Inschrijven nieuwsbrief

contactformulier


Heeft u vragen of opmerkingen? Vul onderstaande formulier in.