Nieuw in het assortiment: transportbakken.

Recent toegevoegd in het assortiment van 123Kartonnen Dozen: transportbakken. Deze bakken, ook wel distributiebakken genoemd, hebben heel veel draagvermogen en worden vaak ingezet voor het vervoeren van kwetsbare goederen. De bakken zijn ook uitermate geschikt voor het opslaan van goederen, ze kunnen makkelijk genest worden door de conische vorm (geleidelijk toenemend in diameter). De bakken kunnen gebruikt worden met of zonder deksel, met beide opties zijn ze nog steeds stapelbaar. Omdat de transportbakken in zoveel verschillende maten verkrijgbaar zijn is het gemakkelijk om de bakken ruimtebesparend op te bergen. De bakken van verschillende maten passen in elkaar en kunnen op deze manier gemakkelijk en ruimtebesparend opgeborgen in het magazijn.

De volgende maten zijn verkrijgbaar (alle maten in mm): 600 x 400 x 220, 400 x 300 x 220, 400 x 300 x 325, 600 x 400 x 120 en tot slot 600 x 400 x 325. Alle verschillende maten zijn verkrijgbaar in een grijze kleur.

Tevens zijn de bakken voorzien van gesloten handgrepen waardoor ze goed kunnen worden opgepakt en verplaatst. Het is een pluspunt dat de handvaten gesloten zijn want hierdoor kan er ook geen viezigheid in de bakken terecht komen.

contact

contactgegevens

Wij zijn maandag t/m vijdag geopend van 09:00 tot 17:00Inschrijven nieuwsbrief

contactformulier


Heeft u vragen of opmerkingen? Vul onderstaande formulier in.