Levertijd van kartonnen dozen?

Onze levertijd zoals op de website gecomminiceerd voor onze kartonnen dozen kent een tweedeling, Enerzijds voorraadproducten en anderzijds kartonnen dozen op maat.

Voorraadproducten:

Wij hanteren voor voorraad dozen en producten een standaard levertermijn van 2 dagen, dit is feitelijk vanaf het moment dat wij de bestelling hebben verwerkt. u ontvangt altijd van ons altijd even een email met het antwoord dat wij uw bestelling hebben ontvangen en verwerkt.

Dozen op maat:

Zoals u ziet bij onze calculator ziet u staan een levertermijn van 5- 10 werkdagen, de breedte in levertermijn die wij aangeven en de daadwerkelijke levertermijn van een doos op maat is afhankelijk van onze drukte. Wij merken zelf dat de 5 dagen inmiddels achterhaald is en meestal ligt tussen de 7 en 10 werkdagen. Mocht u dringend wachten op uw producten dan doet u er verstandig aan om even een email naar ons te sturen met een opgaaf van levertijd. In de meeste gevallen kunnen wij u op de dag nauwkeurig de levertermijn geven of heel soms helpen met een kleine vervroeging bij spoed.

contact

contactgegevens

Wij zijn maandag t/m vijdag geopend van 09:00 tot 17:00Inschrijven nieuwsbrief

contactformulier


Heeft u vragen of opmerkingen? Vul onderstaande formulier in.