Kerst en Sinterklaas brievenbusdoosjes

De feestdagen komen er alweer aan en wat is er leuker dan collega’s, zakenpartners, familie en vrienden te verrassen met een kleinigheidje via de post. Een brievenbusdoosje is hier een perfecte optie voor omdat deze makkelijk door de brievenbus past. Volgens Post NL mag het gewicht van een brievenbusdoosje max 2 kg zijn en een afmeting van 38 x 26,5 x 3,2 cm. Dit zijn de maximale afmetingen en kleiner kan altijd. Voorbeelden van cadeautjes in een brievenbusdoosje zijn bijvoorbeeld een brievenbusbanket, chocolade, een boekje of een waardebon (de kartonnen doosjes zijn niet voedselgeschikt, voor het verzenden van voedsel moet het ingeseald worden).

Onze speciale editie brievenbusdoosjes hebben een feestelijke print en zijn perfect voor sinterklaas / kerst of oud en nieuw. De print kan helemaal zelf ontworpen worden en er kan bijvoorbeeld ook een leuke slogan of feestelijke wens aan toegevoegd worden. De brievenbusdoosjes worden full color bedrukt en hebben daarom een mooie verzorgde afwerking. Het wordt aangeraden om de feestelijke brievenbusdoosje vanaf 1000 stuks te bestellen omdat er dan een mooie prijs gemaakt kan worden. Minder is altijd mogelijk maar de prijs zal dan iets hoger liggen.

Interesse in een feestelijk sinterklaas of kerst brievenbusdoosje? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee. Bel: 070 752 1702 of mail naar info@123kartonnendozen.nl

 

 

 

 

 

contact

contactgegevens

Wij zijn maandag t/m vijdag geopend van 09:00 tot 17:00Inschrijven nieuwsbrief

contactformulier


Heeft u vragen of opmerkingen? Vul onderstaande formulier in.