Kartonnen dozen sample

Bij 123 Kartonnen Dozen is het mogelijk om een sample aan te vragen voordat de bestelling voor de kartonnen dozen wordt ingezet. Soms is het lastig in te schatten welke karton kwaliteit nodig is voor een bepaalde doos en daarom kunnen deze samples goed van pas komen. Na aanvraag worden de kleine stukjes karton verzonden binnen 1 à 2 werkdagen.

Naast de karton dikte is het ook mogelijk karton samples te bestellen met verschillende afwerkingen, bijvoorbeeld een kraftlijner (100% nieuw materiaal) of testlijner (100% gerecycled materiaal) of een witte of bruine afwerking. De samples kunnen ook goed van pas komen bij het bestellen van kartonnen dozen op maat. De dikte van het karton is erg afhankelijk van welke producten er in de doos worden verzonden, voor een kartonnen doos gemaakt van enkelgolf wordt er aangeraden tot max 10 KG hierin te vervoeren.

Het aanvragen van de samples kan via ons mail adres sales@123kartonnendozen.nl of telefonisch via 070 752 1702. Het is per kartonnen dozen order  eenmalig mogelijk om samples te bestellen. Voor het ontvangen van de samples is het alleen nodig om de verzendkosten te betalen.

Mocht u nog vragen hebben m.b.t het aanvragen van samples of het bestellen van kartonnen dozen. Neem gerust contact met ons op.

 

contact

contactgegevens

Wij zijn maandag t/m vijdag geopend van 09:00 tot 17:00Inschrijven nieuwsbrief

contactformulier


Heeft u vragen of opmerkingen? Vul onderstaande formulier in.