Kartonnen dozen op maat bestellen

Er wordt recentelijk veel naar het team van 123Kartonnen Dozen gebeld voor kartonnen dozen op maat. Wanneer de juiste maat kartonnen doos niet te vinden is bij het onderdeel dozen op voorraad wordt er aangeraden om te kiezen voor een doos die speciaal opĀ  maat wordt gemaakt. Door het op maat maken van een kartonnen doos past het product wat verzonden wordt perfect in de doos en ziet dit er verzorgd uit.

 

Het is lastig om meteen in te schatten wat de prijs van een op maat gemaakte kartonnen doos wordt. Het wordt aangeraden om een mailtje te sturen naar sales@123kartonnendozen.nl met alle eigenschappen die gewenst worden voor de kartonnen die op maat wordt gemaakt en/of bedrukt.

 

Denk aan de volgende onderdelen voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte:

  • Aantal kartonnen dozen
  • Inwendige maten van de kartonnen doos (LxBxH)
  • Kwaliteit (dikte van het karton)
  • Karton kleur (wit of bruin)

Wanneer de kartonnen doos ook nog bedrukt wordt moeten de volgende aspecten ook nog meegestuurd worden:

  • Afmeting van de bedrukking
  • Wat voor bedrukking (Fefco etc.)
  • Welke kleuren er gebruikt worden
  • Indien mogelijk een foto / afbeelding meegestuurd

Als alle bovenstaande aspecten genoemd worden in de mail is het mogelijk voor 123Kartonnen Dozen om een vrijblijvende offerte te maken en een prijs indicatie. Als er een offerte wordt verstuurd is dit geheel vrijblijvend en geen verplichting om de dozen ook af te nemen.

 

Er moet ook rekening mee gehouden worden dat de levertijd heel verschillend kan zijn, dit is geheel afhankelijk van hoe druk het is op dat moment. De specifieke levertijd wordt dan ook per opgevraagde offerte aangegeven.

 

Het is ook mogelijk om de prijs van de dozen op maat zelf te berekenen doormiddel van het invullen van de calculator bij het onderdeel dozen op maat. Let er wel op dat de maten voor de binennzijde worden gebruikt!

 

Mochten er toch nog vragen zijn kan er altijd contact opgenomen worden met het team van 123Kartonnen Dozen. Dit kan telefonisch, via de mail of via onderstaand contact formulier.

contact

contactgegevens

Wij zijn maandag t/m vijdag geopend van 09:00 tot 17:00Inschrijven nieuwsbrief

contactformulier


Heeft u vragen of opmerkingen? Vul onderstaande formulier in.