Kartonnen doos met vakverdeling

Eerder is de wijndoos uit voorraad al voorbij gekomen maar soms is het nodig om een flessen verzenddoos speciaal op maat te laten maken.  In de wijndoos uit voorraad passen perfect wijnflessen van 380 ml maar soms worden er ook biertjes of andere soort flessen verzonden. Voor deze producten is het nodig om een vakverdeling en kartonnen doos speciaal op maat te laten maken.

 

De eerste stap in het proces van een flesverpakking op maat maken is de buitenste doos waar de vakverdeling in wordt geplaatst. Het wordt aangeraden om de buitenste doos te maken van dubbelgolf karton, dit biedt extra stevigheid en een kleinere kans dat de flessen breken tijdens verzending. Vaak wordt er gebruikt gemaakt van de standaard Amerikaanse vouwdoos. Dit is een stevige kartonnen doos en kan worden dicht getaped aan de onder en bovenzijde.

 

De tweede stap is de vakverdeling, dit onderdeel kan gemaakt worden voor verschillende hoeveelheden flessen die verzonden worden. Het is mogelijk vanaf 2 stuks tot een (oneindig) hoog aantal, afhankelijk van hoe groot de kartonnen doos en hoeveel er natuurlijk nodig is. De vakverdeling wordt  ook gemaakt van karton en wordt zo gemaakt dat de losse kartonnen plaatjes perfect in de kartonnen doos passen. De losse onderdelen kunnen in elkaar worden gezet doormiddel van een gleuf en steken zo in elkaar. De vakverdeling zorgt ervoor dat de glazen flessen niet tegen elkaar aan komen en op deze manier kunnen de producten veilig worden verzonden.

 

De vakverdelingen en kartonnen dozen op maat is het voordeligst om te bestellen vanaf een hoog aantal. Wanneer er een hoger aantal wordt besteld kan er een goede prijs worden gemaakt. Naast het op maat maken is hat natuurlijk ook mogelijk de kartonnen doos te bedrukken. Voor een extra merkbeleving is het ideaal om een logo te bedrukken op de kartonnen doos.

 

Neem vrijblijvend contact op met het team van 123Kartonnen Dozen. Wij adviseren en helpen u graag met de perfecte vakverdeling en kartonnen doos op maat.

contact

contactgegevens

Wij zijn maandag t/m vijdag geopend van 09:00 tot 17:00Inschrijven nieuwsbrief

contactformulier


Heeft u vragen of opmerkingen? Vul onderstaande formulier in.