Goedkope kartonnen dozen

 

Goedkope dozen online webshop.

De webshop van 123 Kartonnen Dozen is de perfecte webshop voor het bestellen van voordelige kartonnen dozen. Omdat wij onze voorraad groot inkopen is het mogelijk de kartonnen dozen voordelig bij ons in te kopen. Daarnaast is het ook voordelig voor de klant om hoge aantallen kartonnen dozen te bestellen, hoe groter het aantal hoe voordeliger.

Op de 123 Kartonnen Dozen webshop is een grote voorraad van kartonnen dozen daarnaast zijn er ook nog verschillende verzendverpakkingen, opvulmaterialen en aangevuld met tape en plakband. Naast de voordelige kartonnen dozen is de levertijd ook minimaal en zullen de producten altijd binnen 1 of 2 werkdagen geleverd worden.

 

Goedkope kartonnen dozen op voorraad en op maat.

In onze webshop zijn verschillende voordelige kartonnen dozen van een goede kwaliteit Bijvoorbeeld de Amerikaanse vouwdozen enkelgolf en dubbelgolf en de variant gemaakt van wit karton. Ook is er de keuze om kartonnen vouwdozen of stansdozen op maat te laten maken, eveneens in de varianten enkelgolf en dubbelgolf. De kartonnen dozen uit voorraad zijn in veel verschillende afmetingen beschikbaar, de stansdozen en vouwdozen kunnen helemaal op maat ontworpen worden.

 

Voordelige kartonnen dozen en kwaliteit.

Golfkarton bestaat uit 3 lagen papier, de buitenlaag, tussenlaag en binnenlaag en daarnaast de variant dubbelgolf die bestaat uit 5 lagen papier. Een belangrijke peiler voor de kwaliteit van het karton is het aantal golven.  Daarnaast is er ook de keuze voor 100% gerecycled materiaal genaamd testlijner en 100% nieuw materiaal genaamd kraftlijner. De verschillende lagen van de kartonnen doos worden afgewisseld met testlijner en kraftlijner. Dit wordt gedaan omdat zowel kraft en testlijner hun eigen voordelen en eigenschappen hebben. Als deze karton soorten samen worden gebruikt in een kartonnen doos biedt het de perfecte combinatie. De kartonnen dozen die via de webshop van 123 Kartonnen Dozen worden besteld zullen altijd worden gemaakt van goede kwaliteit karton en om deze reden hebben wij veel vaste klanten die vaak opnieuw kartonnen dozen bestellen!

 

contact

contactgegevens

Wij zijn maandag t/m vijdag geopend van 09:00 tot 17:00Inschrijven nieuwsbrief

contactformulier


Heeft u vragen of opmerkingen? Vul onderstaande formulier in.