Druktechnieken

Flexo bedrukking.

De flexo bedrukking is een techniek van hoogdruk doormiddel van flexibele drukvormen. Er wordt bij deze techniek gebruik gemaakt van een sneldrogende, dunne inkt op waterbasis wat ideaal is voor het bedrukken van papier en kartonnen dozen. De kosten bij een flexo bedrukking zijn minimaal, echter is er een eenmalige investering nodig voor het creƫren van een cliche. Een cliche is te vergelijken met een grote machine geschikte stempel die speciaal op maat is gemaakt voor de gepersonaliseerde bedrukking. Het voordeel van een op maat gemaakte cliche is dat deze meervoudig ingezet kan worden en daarom maar een eenmalige investering zal zijn.

Cacheren.

Met cacheren zijn er oneindig veel mogelijkheden, het is als het ware een laag die over het karton heen wordt geplakt. De grafische laag wordt afgewerkt met een dispersielak en krijgt daarom een glimmende afwerking. De laag kan eigenlijk ook wel gezien worden als een foto bedrukking qua kleur en vormgeving.

Lamineren.

Met lamineren is er net als met cacheren oneindig veel mogelijk. Lamineren houdt in; het aanbrengen van een dunne kunststof folie met bedrukking op een kartonnen doos. Er is een optie voor hoogglanslaminaat of matfolielaminaat. Naast dat het een decorerende functie heeft biedt het ook een sterke bescherming voor de doos en geeft het een luxe uitstraling.

contact

contactgegevens

Wij zijn maandag t/m vijdag geopend van 09:00 tot 17:00Inschrijven nieuwsbrief

contactformulier


Heeft u vragen of opmerkingen? Vul onderstaande formulier in.