Dozen op maat laten maken voor de feestdagen

Soms is het lastig om de perfecte kartonnen doos voor de feestdagen te vinden, er kan een specifieke maat nodig zijn voor de cadeautjes die verzonden worden. Daarom biedt 123Kartonnen Dozen naast het uitgebreide voorraad assortiment ook kartonnen dozen aan die perfect op maat gemaakt kunnen worden. En natuurlijk naast de perfecte maat is het ook mogelijk de kartonnen dozen te laten bedrukken met een feestelijke print: perfect voor de feestdagen!

Er is een ruime keuze van kartonnen dozen die op maat gemaakt kunnen worden, van een simpele Amerikaanse vouwdoos tot magazijn en postdozen. Er is een aanbod van ongeveer 6 kartonnen dozen standaard maten die op maat gemaakt kunnen worden. De standaard maten zijn niet voor iedereen geschikt en daarom is er ook de mogelijkheid om een doos perfect op maat te laten maken met een stansmes. Voor een stansmes is een eenmalige investering nodig om het mes op maat te laten maken maar vervolgens kan deze eindeloos gebruikt worden. 

Er zijn 6 modellen waar uit gekozen kan worden om een vouwdoos op maat te laten maken: – Amerikaanse Vouwdoos / – Kartonnen Plaat / – Amerikaanse vouwdoos (overslaande kleppen) / – Schilderij Verpakking / – Wikkeldoos / – Amerikaanse vouwdoos (open bovenkant).  Dit zin de meest gangbare vormen en hier zit bijna altijd wel wat tussen. Mocht er interesse zijn in een bepaalde kartonnen doos  is de volgende stap in het bestelproces dat de inwendige maten, kwaliteit, kleur en bedrukking worden ingevuld in de dozen calculator. Hier zal dan een prijs uitrollen, hoe hoger het aantal dozen hoe beter de prijs zal uitvallen. 

Naast de standaard vouwdozen op maat is het natuurlijk ook nog mogelijk om stansdozen op maat te laten maken. Voor de standdozen op maat is er een eenmalige investering nodig om een stansmes te laten maken voor de gewenste doos op maat. Dit is een mes wat in principe de vorm van de kartonnen dozen uit de kartonnen platen snijdt / “ slaat “. Doormiddel van een stanste kan de kartonnen dozen perfect op maat gemaakt worden voor de gewenste vorm. 

Als de doos op maat gemaakt is kan hij naar wens bedrukt worden, extra leuk tijdens het geven / versturen van de cadeaudoos. De print kan helemaal zelf ontworpen worden en doormiddel van verschillende druktechnieken op de kartonnen doos geplaatst worden. 

Komt u er zelf niet uit en heeft u hulp nodig bij het creëren van uw gewenste bedrukte doos op maakt? Ons team staat voor u klaar om u te adviseren bij het  ontwerpen van de perfecte doos op maat. 

contact

contactgegevens

Wij zijn maandag t/m vijdag geopend van 09:00 tot 17:00Inschrijven nieuwsbrief

contactformulier


Heeft u vragen of opmerkingen? Vul onderstaande formulier in.