Filter

Kartonnen Dozen – Magazijn verzenddozen met insteekklep – Fefco 421 – Enkele Golf

Onze Magazijndozen worden gemaakt van enkelgolf karton, ze worden gemaakt van 2 of 3 mm dikte karton. Dit houdt in dat er niet te zware producten in deze doos vervoerd mogen worden. De maximale belasting die deze doos aan kan is 10 kilogram. De dozen worden bij bestelling plat aangeleverd, wat betekent dat ze gemakkelijk opgeslagen kunnen worden en dat er lage transportkosten zijn. Daarnaast kunnen de dozen zonder verpakkingstape in elkaar gezet worden. De voorkant van een magazijndoos heeft een insteekklep, waardoor de doos gemakkelijk te openen en te sluiten is. Bovendien heeft de doos ook een soort lipje waarmee deze gemakkelijk gesloten kan worden.

Een Magazijndoos kan worden gebruikt voor het opslaan van spullen in uw magazijn, maar is ook geschikt voor het verzenden van producten. Bij het opstapelen van producten moet u alleen opletten, de stevigheid van deze doos is niet optimaal in vergelijking met andere dozen. Dit komt door de kieren aan de zijkant, ook het ontbreken van stofkleppen (randjes aan de zijkant van de deksel) zorgt voor een lagere stapelwaarde dan dozen uit een vergelijkbare categorie. Voor het verzenden van producten tot 10 kg is deze doos dus wel geschikt, maar voor zwaardere producten zouden wij u een Amerikaanse Vouwdoos dubbelgolf aanraden.

Indien uw gewenste doos niet tussen ons assortiment staat, hebben wij ook de mogelijkheid om een magazijndoos op maat te maken. U kunt dan de Fefco 421 doos op maat invoeren via onze calculator of op een andere manier met ons contact opnemen. Wij helpen u graag verder!