123Bedrukte Bestekzakjes

Niet verkrijgbaar op de website van 123Kartonnen Dozen, maar wel bij onze dochter onderneming: 123Bedrukte Bestekzakjes. Het perfecte middel voor doeltreffend communiceren op een mooie gedekte tafel. Ben jij een horeca onderneming en zit je in een dilemma over het opmaken van een tafel? Bedrukte bestekjes zijn de uitkomst! Door de toenemende vraag op het gebeid van bedrukte bestekzakjes is hier een portaal voor gecreƫerd om de afnemer zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

 

Het is heel gemakkelijk om de bedrukte bestekzakjes te bestellen op de website, er zijn verschillende stappen die doorlopen moeten worden om tot het gewenste resultaat te komen. De eerste stap is het kiezen van het juiste product, vervolgens het aantal en de artwork en dan kan de bestelling geplaatst worden.

 

Er zijn zes verschillende soorten bestekzakjes waar uit gekozen kan worden, de zakjes hebben verschillende maten en eigenschappen. Het is mogelijk om de zes verschillende bestekzakjes te bedrukken Naast dat de bestekzakjes helemaal naar wens bedrukt kunnen worden is het ook mogelijk om de kleur van het servet te kiezen om het bestekzakje nog persoonlijker te maken.

 

Interesse in een bedrukt bestekzakje? Het is altijd mogelijk om een proef bestekzakje met servet te ontvangen om te kijken of de maat naar wens is. Dit is natuurlijk nog niet de bedrukte versie maar voor het hanteren van de maat is het erg handig om dit op deze manier even te checken.

 

Het is ook mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen met het team van 123Kartonnen Dozen / 123Bedrukte Bestekzakjes om een offerte op te vragen voor een bepaald aantal bestekzakjes. Wij horen graag van u!

contact

contactgegevens

Wij zijn maandag t/m vijdag geopend van 09:00 tot 17:00Inschrijven nieuwsbrief

contactformulier


Heeft u vragen of opmerkingen? Vul onderstaande formulier in.